Δημιουργίες - Fotini Bakery House
Loading...

Δημιουργίες

Κατηγορίες των προϊόντων μας

Αρκατένα

Ψωμιά

Κουλούρια

Μαρμελάδες

Αλμυρά

Καφέ

Αρκατένα Παξιμάδια «Φωτεινή» - η κλασσική γεύση

Αρκατένα με την κλασσική μας γεύση. Φτιαγμένο με την παραδοσιακή συνταγή της Φωτεινής. Μπορεί να συνδυαστεί με καφέ, τσάι και άλλα ποτά καθώς και με πρωινό (τυρί, αλλαντικά κλπ), σαλάτες και σούπες.

Αρκατένα Παξιμάδια Ελιάς

Φρυγανισμένα Αρκατένα με γεύση ελιάς, που δίνουν πλούσια γεύση και άρωμα. Μπορεί να συνδυαστεί με καφέ, τσάι και άλλα ροφήματα.

Αρκατένα Παξιμάδια Γλυκάνισο – Πορτοκάλι

Τραγανές μπουκιές μπισκότων με πλούσια και νόστιμη γεύση πορτοκαλιού και γλυκάνισου που δίνει μια ξεχωριστή γεύση και άρωμα στο μπισκότο μας. Μπορεί να συνδυαστεί με καφέ, τσάι και άλλα ροφήματα καθώς και με πιο γλυκές γεύσεις όπως η σοκολάτα.

Αρκατένα Παξιμάδια Ολικής

Αρκατένα ολικής αλέσεως. Φτιαγμένο με την παραδοσιακή συνταγή της Φωτεινής χωρίς προσθετά σάκχαρα. Μπορεί να συνδυαστεί με καφέ, τσάι και άλλα ποτά καθώς και με πρωινό (τυρί, αλλαντικά κλπ), σαλάτες και σούπες.

Αρκατένα Παξιμάδια Χαρουπόμελο

Τραγανές μπουκιές με τη μοναδική κυπριακή γεύση χαρουπόμελου. Ο συνδυασμός χαρουπόμελου με το Αρκατένο δημιουργεί μια μοναδική γευστική εμπειρία. Η παρουσία αδιάλυτων ινών βοηθά στη μείωση των επιπέδων της «κακής» χοληστερόλης (LDL). Μπορεί να συνδυαστεί με καφέ, τσάι και άλλα ροφήματα.

Αρκατένα Παξιμάδια Σταφίδας

Φρυγανισμένα Αρκατένα με νόστιμες σταφίδες από τα αμπέλια του Όμοδου, που δίνουν πλούσια γεύση και άρωμα. Μπορεί να συνδυαστεί με καφέ, τσάι και άλλα ροφήματα.

Νοστιμότατο brunch για τις εξορμήσεις του Σαββατοκυρίακου.

Ακολουθώντας την τάση της εποχής, που θέλει το brunch να είναι η απόλυτη συνήθεια του πρωινού του σαββατοκύριακου, τα Αρκατένα Φωτεινή, διαμόρφωσαν τον εξωτερικό χώρο και την εσωτερική αυλή για να δημιουργήσουν μια απολαυστική ατμόσφαιρα απόλαυσης. Στο μενού θα βρείτε τρία platter που συνοδεύουν απολαυστικές λιχουδιές με τα διάσημα αρκατένα της Φωτεινής στα οποία δύσκολα θα αντισταθεί κανείς. Το πρώτο platter (παραδοσιακού χαρακτήρα), περιλαμβάνει ζεστό αρκατένο ή καπήρα, μαρμελάδα, μέλι, χαλλούμι, αλλαντικά, ελιές και αβγά. Το δεύτερο platter είναι η πιο υγιεινή επιλογή και περιλαμβάνει φρέσκια αναρή, ξηρούς καρπούς, παστά και φρέσκα φρούτα, ενώ το τρίτο περιλαμβάνει σοκολατένιο χαρακτήρα με μαύρη ή λευκή σοκολάτα πάνω στα αρκατένα και όχι μόνο.
Product added!
The product is already in the wishlist!